Kategorier

Köpvillkor


Priser
Samtliga priser är angivna i Svenska Kronor (SEK),  inklusive moms. Vi reserverar oss för eventuella pris-, skriv-,  eller bildfel på samtliga i vårt sortiment förekommande artiklar och tjänster. All bildinformation på våra sidor skall ses som illustrationer och vi kan ej garantera att bilder återger varans exakta utseende samt beskaffenhet.

Betalningsalternativ
Hos Bilfärg.se kan du välja bland tre olika betalningssätt. Direktbetalning, Bussgods eller Hämta i butik. Välj den betalningsmetod som passar dig bäst. Välj av följande:

* Bussgods - betalar du när du hämtar ut dina produkter på närmaste bussgodsombud. (Gäller ej färg)*

  *FAKTURA

* Hämta i butik - (Vår butik i Piteå) så betalar du i butiken vid uthämtning. Du kan hämta ut produkterna 2 timmar efter det du beställt varan/produkten.  

BANKGIRO: 354-6975,
OBS, SKICKA EJ PENGAR I FÖRSKOTT OM VI INTE BEGÄRT DET,


Beställningsalternativ
Det finns 4 sätt att beställa våra varor

1. Direkt i Webbshopen
2. Via e-post
3. På telefon
4. Eller direkt i vår butikEfterkrav
Vid efterkrav betalar du då du hämtar ut ditt paket. Kan endast göra på speciella orter. Vi kontaktar dig om nått fel skulle uppstå. Kan även bli så att vi gör om efterkravet till en faktura Dvs ett annat sätt att betala först du fått produkterna.


Fakturaköp
Vi kan erbjuda betalning mot faktura. Vid beställning via hemsida får man 10-dagar netto från beställningstillfälle.
fakturan kan även komma i efterhand då vi kan ha hög belastning på ordersidan.
Kreditupplysning kan då komma att ske. Upplysningen kommer då ske via JBW färg och kemikalier Ab


Leveranstid
Normal leveranstid är 2-5 arbetsdagar efter det att vi mottagit/registrerat betalning för din beställning hör av dig om du vill veta mer just för din kommande beställning!.  I de fall varan är restnoterad eller måste beställas från leverantör kan leveranstiden vara längre.

Leveranskostnad / Leveranssätt
Frakt kostnad är 99 kr inkl moms inom hela Sverige för paket upp till 50kg. Alla leveranser sker med av oss vald leverantör, vanligtvis DHL/Schrenker Bussgods för Norra Sverige. Det är köparens ansvar att tillse att adressen som användes vid beställningen är rätt, samt att tillse att leveransen hämtas ut hos det ombud , Bussgods eller leverantör som speditören nyttjar.

Ångerrätt
Din ångerrätt  (ångerfristen) gäller under 14 dagar från det du mottagit varan. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den.När du utnyttjar din ångerrätt ska du sända tillbaka varan till oss. Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den.  Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös,  eller om färgen är bruten/mixad,  förlorar du ångerrätten.

Outlösta paket
För paket som inte löses ut efter 14 dagars liggetid hos Bussgods eller annan speditör,  förbehåller sig bilfärg.se rätten att debitera en fast kostnad på 500kr  inkl. moms,  eller om beloppet överstiger den fasta kostnaden debiteras alla frakt-,  och hanteringskostnader samt  Fraktbolagets kostnad för tur- och returfrakt.

Återbetalningsskyldighet
Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller meddelandet om att du ångrat dig. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan om inget annat angetts.

Produkter
Vi garanterar inte att billacks produkterna alltid nyansmässigt matchar med föremålet, det kan vara nyansskillander. Vi garanterar inte att alltid kunna få fram din färgkod via ditt regnr p.g.a att alla regnr inte finns i vår databas.Men vi använder alltid vår senaste teknik och satsar allt för att du som kund ska få den absolut bästa produkten av oss.

Vid köp av billack på sprayburk
Vi rekommenderar alltid sprayburk med härdare för Solid Färg och Klarlack. Vid köp av billack på sprayburk utan härdare kan vi inte hålla några kvalitetssäkringar för hur den håller. Allt från brister på torkning till brister i lacken kan uppstå. Vid metallic ska en Klarlack läggas ovan även där rekommenderar vi 2-Komponent för mer säkerhet i lackering och hållbarhet

Användning av Produkt
Ändamålsenligheten med våra system baseras på många års praktisk erfarenhet och laboratorieforskning. Vi garanterar att kvaliteten på arbete utfört enligt våra system uppfyller kraven på egenskaper som Akzo Nobel Coatings och Bilfärg.se har utfäst, på det villkor att våra angivna föreskrifter följes noggrant och att arbetet har utförts enligt kraven på bra yrkesskicklighet. Vi tillbakavisar allt ansvar för ett felaktigt slutresultat, påverkat av faktorer utanför vår kontroll. Kunden skall, med hjälp av för honom vanliga medel, kontrollera om de levererade produkterna är lämpliga för den eftertraktade tillämpningen.

Viktigt
Många av dom produkter vi säljer är speciellt avsedda för proffesionellt yrkesbruk och kräver specifika kunskaper för brukandet och för övrig hantering. Vid köp av produkter i webshopen och i vår butik tar du själv som kund ansvar över detta samt över slutresultat vid brukandet. Detta genom att godkänna köpvilkoren. Bilfärg.se frånsäger sig således allt ansvar med hänsyn till yttre faktorer som vi ej kan påverka. (Vid tex lackering, såsom bristande kunskap, miljö, felblandning, felhantering av produkterna, rinn, damm, nyansskillnader, ojämnheter, sättningar, avvikelser från rekommendationer, felaktiga reaktioner osv.)

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev är till för att informera dig om nya produkter speciella erbjudanden m.m. Du kan när som helst säga upp eventuell Nyhetsprem.