Villkor

Villkor

Priser

Samtliga priser är angivna i svenska kronor (SEK), inklusive moms. Vi reserverar oss för eventuella skriv-, eller bildfel på samtliga i vårt sortiment förekommande artiklar och tjänster. All bildinformation på våra sidor skall ses som illustrationer och vi kan ej garantera att bilder återger varans exakta utseende samt beskaffenhet.

Leveranstid

Normal leveranstid är 2-5 arbetsdagar efter det att vi mottagit din beställning. I de fall varan är restnoterad eller måste beställas från leverantör kan leveranstiden vara längre.

Betalningsalternativ
Bilfärgs webbshop använder tjänsten Klarna Checkout. Det innebär att vi i samarbete med Klarna och erbjuder följande betalningsalternativ:

• Fakturabetalning

• Delbetalning

• Betalning med kontokort

• Direktbetalning via bank

Genom att lämna information i kassan godkänner kunden Klarnas villkor för betalningar. Läs villkoren här.

Leveranskostnad / Leveranssätt

Frakt kostnad är 99 kr inkl moms inom hela Sverige för standard mypack collect. Fraktfritt gäller köp över 1000:-

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar från det du mottagit varan. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå varför du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. När du utnyttjar din ångerrätt ska du sända tillbaka varan till oss. Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den.  Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös, eller om färgen är bruten/mixad, förlorar du ångerrätten.

Notera att på bruten kulör gäller ej ångerrätten.

Outlösta paket

För paket som inte löses ut inom 14 dagar hos Posten eller annan speditör, förbehåller sig bilfärg.se rätten att debitera en fast kostnad på 500kr inkl. moms, eller om beloppet överstiger den fasta kostnaden debiteras alla frakt-, och hanteringskostnader samt Fraktbolagets kostnad för tur- och returfrakt.

Återbetalningsskyldighet

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller meddelandet om att du ångrat dig. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan om inget annat angetts.

Produkter

Vi garanterar inte att billacks produkter alltid nyansmässigt matchar med föremålet, det kan vara nyansskillnader. Vi garanterar inte att alltid kunna få fram din färgkod via ditt regnr p.ga att alla regnr inte finns i vår databas. Men vi använder alltid vår senaste teknik och satsar allt för att du som kund ska få den absolut bästa produkten av oss.

Användning av Produkt

Ändamålsenligheten med våra system baseras på många års praktisk erfarenhet och laboratorieforskning. Vi garanterar att kvaliteten på arbete utfört enligt våra system uppfyller kraven på egenskaper som Akzo Nobel Coatings och Bilfärg.se har utfäst, på det villkor att våra angivna föreskrifter följs noggrant och att arbetet har utförts enligt kraven på bra yrkesskicklighet. Vi tillbakavisar allt ansvar för ett felaktigt slutresultat, påverkat av faktorer utanför vår kontroll. Kunden skall, med hjälp av för honom vanliga medel, kontrollera om de levererade produkterna är lämpliga för den eftertraktade tillämpningen.

Viktigt

Många av de produkter vi säljer är speciellt avsedda för professionellt yrkesbruk och kräver specifika kunskaper för brukandet och för övrig hantering. Vid köp av produkter i webbshopen och i vår butik tar du själv som kund ansvar över detta samt över slutresultat vid brukandet. Detta genom att godkänna köpvillkoren. Bilfärg.se frånsäger sig således allt ansvar med hänsyn till yttre faktorer som vi ej kan påverka. (Vid t.ex. lackering, såsom bristande kunskap, miljö, felblandning, felhantering av produkterna, rinningar i lacken, damm i lacken, nyansskillnader, ojämnheter, sättningar, avvikelser från rekommendationer, felaktiga reaktioner osv.)

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev är till för att informera dig om nya produkter, speciella erbjudanden m.m. Du kan när som helst säga upp nyhetsprenumerationen i din mail.