Laga lackskadorna med bättringsfärg innan försäljning

Ska du sälja din bil?
Se då till att maximera dina chanser hos köparen genom att just din bil ser mer omhändertagen än andra bilar som ligger ute till försäljning. Minska faktorer som kan leda till onödigt prut från köparen eller avskräcka köparen helt.

Åtgärda synliga stenskott i lacken med äkta 2-komponent bättringsfärg. Det både ökar värdet på din bil och chanserna att just din bil ska bli såld.

Många väljer att städa och reconda bilen innan försäljning för att bilen ska se så fin ut som möjligt. Passa då på att förse recondaren med 2-komponent bättringsfärg så kan du samtidigt få hjälp att fylla i de synliga och lysande stenskotten i lacken. Det går självklart bra och enkelt att fylla i stenskotten i lacken själv om du väljer att städa bilen själv.

Många som ska köpa bil kollar om den blivit väl omhändertagen, mycket på lackens skick och om bilen har någon rost. Genom att åtgärda detta så ökar du chansen att få din bil såld och till ett högre pris.

Har du köp ny bil?
Många som har köpt en ny bil vill att bilen ska kännas så ny och fin som möjligt. Många väljer att lackskydda bilen. Då är det ett bra tillfälle att laga stenskotten i lacken om säljaren inte redan gjort det. De flesta recondare vill inte lägga igen stenskott och repor i lacken med vanlig 1-komponentslack utan väljer vår 2-komponents lack som tål att både poleras och slipas i vid behov. Den tål även avfettning som inte en 1 -komponent lack gör.

Vi har 2 st populära lackstift 2-komponent bättringsfärg paket:
Lackstift kit 2-komponent 
Bättringsfärg kit 2-komponent

Men vi har även standard 1-komponents lackstift:
Lackstift kit 1-komponent
Enbart lackstift